Kriminálny akt vyšiel najavo: Nemecký minister zdravotníctva Lauterbach chcel presadiť posilňovacie dávky vakcín pre deti - proti odporu expertov

25.07.2024 11:39

Poslanec Bundestagu Martin Sichert: „Spolkové vlády pod vedením Merkel a Scholza opísali v rokoch 2020 až 2022 milióny ľudí ako zblúdilých konšpirárorov, pretože spochybňovali opatrenia týkajúce sa korony.

Zodpovední svojvoľne pozastavili občanom základné práva, nútili milióny ľudí do genetických experimentov, ničili detstvo nespočetných mladých ľudí a rozdeľovali spoločnosť. Vládu v tom podporili ich médiá – najmä ARD a ZDF. To všetko bolo založené len na hodnotení rizika určeného RKI.“

 

27. marca 2024 som v článku Súd nariadil zverejnenie tajných korona-protokolov Robert Koch Inštitútu (RKI) uviedol, že bola uverejnená len časť z nich. 

V druhom procese, ktorý sa konal opäť na podnet skupiny kritických žurnalistov súd rozhodol povoliť zverejnenie aj zvyšnej časti.

 

Stalo sa tak tento týždeň a tieto zvyšné odtajnené protokoly RKI ukazujú a dokazujú, že Karl Lauterbach chcel v decembri 2021 zaviesť preočkovanie (boostrovanie) detí. Na to však neexistovali žiadne odborné odporúčania. RKI to neodporúčal a dokonca to klasifikoval ako „škodlivé“.

 

Zápisnica zo schôdze krízového tímu Inštitútu Roberta Kocha unikla bez toho, aby bola zredigovaná – a obviňuje nielen bývalého ministra zdravotníctva Jensa Spahna, ale aj  ministra Karla Lauterbacha.

 

V dokumente z 15. decembra sa uvádza, že „ministerská strana“ zvažuje „posilňovacie očkovanie detí“, „hoci neexistujú žiadne odporúčania a v niektorých prípadoch ani žiadne schválenia“.

 

Karl Lauterbach prevzal Ministerstvo zdravotníctva od svojho predchodcu Jensa Spahna a požiadavka na boostrovanie detí bola jedným z jeho prvých oficiálnych činov.

 

Samotný RKI bol k tejto požiadavke Lauterbacha mimoriadne skeptický. Tvrdil, že  „predčasný boosting“ je  dokonca „škodlivý“. Túto informáciu však nechcel zverejniť. Odporúčanie v protokole je „oficiálne“ oznámiť tieto zistenia Ministerstvu zdravotníctva alebo Rade odborníkov pre koronu.

 

V tom čase Stála očkovacia komisia (STIKO), ktorá zodpovedá za zodpovedajúce odporúčania, len odporučila dvojité očkovanie iba deťom a mládeži vo veku od 12 do 17 rokov.

 

Až 11. januára 2022 nasledovalo STIKO a odporučilo posilňovacie očkovanie pre 12 až 17 ročných, v neposlednom rade aj kvôli politickému tlaku.

 

Lauterbach vtedy vysvetlil: „Teraz majú všetci mladí ľudia a ich rodičia konečne istotu: Booster sa odporúča aj pre deti vo veku 12 až 17 rokov. 

V tom čase Lauterbach ale zatajil skutočnosť, že RKI predtým vyjadril masívnu kritiku jeho kurzu.

 

Žurnalistka Aya Velazquez - veľká kritička a odporkyňa diktátorskej korona politiky spolkovej vlády - predvčerom o štvrtej ráno zverejnila neredigovanú a necenzurovanú zápisnicu krízového tímu Inštitútu Roberta Kocha (RKI). 

Tieto dokumenty jej zaslal informátor, ktorý pracoval v RKI. Z dôvodov výčitiek svedomia sa rozhodol sprístupniť záznamy údajov Ayi Velazquez.

 

RKI, ktorý podlieha federálnemu ministerstvu zdravotníctva, už skôr zabránil úplnému zverejneniu protokolov.

 

Ako dokazuje zápisnica z 15. decembra 2021, tak uniknuté dokumenty odhalili  aj nekalé a či kriminálne praktiky psychopatického egomana, ministra zdravotníctva Karla Lauterbacha.