Klaus Schwab chce prinútiť cele ľudstvo, aby spolupracovalo s globalistami a sa im úplne podriadilo – bol by to nový moderný „otrokársky“ systém!

02.09.2024 10:46

Na stretnutí WEF v Číne šéf WEF Klaus Schwab vysvetlil, že masy musia byť prinútené spolupracovať s elitami, aby sa podporila „štvrtá priemyselná revolúcia“. Rovnako ako „Borg“ v Star Treku, tak odpor voči „asimilácii“ zo strany Svetového ekonomického fóra (WEF) je vraj márny.

 

Výročné stretnutie „nových šampiónov“ Svetového ekonomického fóra sa konalo v čínskom meste Dalian. Stretnutie, ktoré je známe aj ako „Letný Davos“.

 

A nie nadarmo sa táto akcia konala v Číne, ktorú Klaus Schwab považuje za príkladnú pre jej systém sociálneho kreditu a celkový dohľad nad občanmi.

Plány WEF pre „Veľký reset“ a „Štvrtú priemyselnú revolúciu“ predpokladajú podobné opatrenia.

 

„Aby sme podporili budúci ekonomický rast, musíme prijať inovácie a vynútiť si spoluprácu medzi sektormi, regiónmi, národmi a kultúrami, aby sme vytvorili pokojnejšiu, inkluzívnejšiu, udržateľnejšiu a odolnejšiu budúcnosť,“ oznámil na stretnutí Schwab.

 

Dodal: "V tomto kritickom bode, v ktorom sa svet nachádza, je aktívna účasť všetkých zainteresovaných strán nevyhnutná na zabezpečenie cesty trvalo udržateľného rozvoja."

 

Schwab, ktorý je v súčasnosti predmetom vážnych obvinení zo zneužívania a diskriminácie na WEF, tiež ocenil všadeprítomnosť AI a iných technológií ako dôvod, prečo ľudstvo musí „spolupracovať s globálnou elitou“.

 

Existujú aj „limity rastu“, ktoré niektorí pozorovatelia interpretujú v celkovom kontexte ako podporu znižovania populácie.

 

Schwab, ktorý o pár mesiacov odíde z predsedníctva Svetového ekonomického fóra a potom sa chce sústrediť na reprezentatívnu pozíciu, je dlhodobo terčom kritiky.

 

Jeho vízie budúcnosti, ktoré presadzuje aj WEF, sú považované za protiľudské a proti slobode jednotlivca. Ak sa naozaj presadia bude to znamenať koniec akejkoľvek demokracie a koniec národov!

 

Schwab chce za každú cenu presadiť globalisticko-technokratický systém elít, ktorému sa majú podriadiť masy. Inými slovami, mať kontrolu nad nad každým jednotlivým človekom.  

 

Ale dovolí to svetová populácia? Podriadi sa globalistickej diktatúre?