Každý nemecký región je už „Absurdistan“: Azylanti brutálne terorizujú vlakový personál a cestujúcich medzi Erfurtom a Suhlom

12.07.2024 10:24

Na vlakovej trase medzi Erfurtom a Suhlom už mesiace panuje úplná hrôza! Žiadatelia o azyl z Azylantského prijímacieho strediska v Suhle opakovane terorizujú cestujúcich a vlakový  personál. Železničné odbory v Durínsku hlásia, že na tejto trase v Durínsku sú cestujúci i pracovníci železníc takmer každodenne vystavení od azylantov neustálym urážkam, vyhrážkam a dokonca aj útokom nožmi v miestnych vlakoch. Hlavnými páchateľmi sú mladí žiadatelia o azyl.

 

Vedúca kancelárie Zväzu železníc a dopravy (EVG) v Durínsku Steffi Recknagel:

 

„S cieľom dostať týchto divochov aspoň trochu pod kontrolu bude do vlakov na tejto hororovej trase v budúcnosti nasadený ďalší bezpečnostný personál. Nebolo by nákladovo efektívnejšie okamžite dať do väzenia alebo ešte lepšie repatriovať tento  gaunerský a podvodnícky typ „žiadateľov o ochranu“  ako sa namiesto toho od nich neustále nechať ohrozovať a terorizovať?“

 

Tu je len niekoľko príkladov teroru, ako ich uvádza Recknagel:

 

Zamestnankyni železníc sa vyhrážali nožom

Iná zamestnankyňa bola napadnutá zozadu –  a bola škrtená.

Viaceré zamestnankyne boli fackované a dokopané

Boli tam vety ako „Pretože si len žena, tak mi nemáš čo povedať.“

Máme zamestnanankyne, ktoré mi hovoria: „Ak sú tieto skupiny vo vlaku, tak nekontrolujem lístky. Potom zostanem vpredu s rušňovodičom alebo sa zamknem v kabíne, kým sa nedostanem na bezpečnú stanicu a oni vystúpia.“

 

 

Príčinou štátom „povoleného“ takého kriminálneho konania azylantov je:

 

Durínske prijímacie stredisko pre takzvaných „utečencov“ s niekoľkými stovkami (!) žiadateľov o azyl, najmä zo Sýrie, Afganistanu a Turecka, ktoré sa nachádza v Suhle.

 

Páchateľov polícia zvyčajne odvedie a vypočuje, ale okamžite ich prepustí. Ako zvyčajne.

 

 

Výsledok „starostlivosti“ štátu o vlastných občanov:

 

Nálada cestujúcich na tejto trase bola taká napätá, že niektorí manželia sprevádzali svoje manželky do práce.

 

Zamestnanci železníc neraz utekajú cez koľaje. Je to zúfalý útek a či ochrana pred „utečencami“, teda pred tými, ktorí vraj hľadajú ochranu v krajine tých, ktorých nemilosrdne terorizujú!!!

 

Napokon vyvstáva otázka, prečo sa vôbec toleruje, že takýchto ľudí v Nemecku nielen kŕmia, ale smú aj cestovať vo vlakoch.

 

Žiaľ, tieto podmienky sú v konečnom dôsledku vôľou obyvateľov – ak by to tak nebolo, výsledky volieb by museli vyzerať inak!

 

Jediné politické sily, ktoré by boli schopné napraviť takéto zneužívanie, sú AfD a BSW v Nemecku a FPÖ v Rakúsku. 

 

Slováci i bratia Češi! 

 

Robte všetko pre to, aby podobné pomery ako v Nemecku nezavládli aj u vás