Každodenné Nemecko: 17-ročný migrant Tunisan brutálne zabil Biancu (28), lebo sa pri sexe smiala! Súd to hodnotil ako skutočnú popravu

15.07.2024 21:46

Mohamed Ali S. stojí pred krajským súdom vo Frankfurte už od mája. Súd sa konal za zatvorenými dverami, pretože vrah bol v čase činu maloletý.

 

V stredu minulý týždeň sudca Christian Annen prečítal verdikt: Deväť rokov a osem mesiacov väzenia za brutálnu vraždu

Killer nakrútil video svojho zločinu a mŕtvolu mladej ženy.

 

Prokurátorka Constanze Jung:

„Súd hovoril o „popravnom charaktere“ trestného činu a kvôli priznaniu zostal štyri mesiace pod maximálnym trestom, ktorý sme požadovali. Všetci sme boli priamymi svedkami tohto brutálneho činu, pretože páchateľ natočil niekoľko krátkych videozáznamov a tieto videá sa premietali v súdnej sieni.“

 

Jung ďalej:

„Október 2023: Bianca a jej vrah sa stretli večer v bare a údajne požili alkohol a kokaín. Potom išli do jej bytu.

Mohamed Ali S. zrejme počas stretnutia v byte nemal erekciu. Bianca C. sa mu vraj vysmiala a povedala: „Chceš sex, ale nemôžeš, podľa súdu to bol jej rozsudok smrti.

 

1,90 metra vysoký Tunisan ju potom dusil takmer do bezvedomia. O 6:40 schmatol pravou rukou mobil a nafilmoval sa, ako 26-krát udrel Biancu ľavou päsťou do tváre. Niekoľkokrát zakričal „mrcha“. Následne ju pomaly uškrtil opaskom.

O 7:04 opäť zapol kameru mobilného telefónu, nakrútil telo zavraždenej a zakričal: „Zabil som ju.“

Mladík bol okrem iných deliktov už v minulosti odsúdený za sexuálne zneužívanie.

 

Christian Heinemann, právnik Biankinej matky Iris C. (59):

"Za takýto čin neexistuje primeraný trest, najmä nie v trestnom práve pre mladistvých. A takéhoto páchateľa nemožno ani prevychovať, ani liečiť."