Kancelár Olaf Scholz v rozhovore s ARD pripustil: Korona opatrenia boli skutočne prehnané

22.07.2024 21:43

Naozaj nezvyčajné slová nemeckého kancelára Olafa Scholza a zároveň aj veľmi úbohé a nedôstojné kancelára. V „letnom rozhovore“ s redaktorom ARD Markusom Preißom kritizoval politiku Corony!

 

Scholz: "Bolo tam niekoľko nesprávnych rozhodnutí."

 

Kancelár uvádza niekoľko príkladov:

 

„Prečo ste nemohli ísť v určitých časoch na prechádzku von, ak ste mali masku a nikoho ste v lese nestretli, tomu som nerozumel a myslím si, že to tak nemuselo byť.

Teraz existujú „správne súdne rozhodnutia“, ktoré napríklad od určitého času kritizujú určité zákazy vychádzania“.

 

Novinár Markus Preiß (46) sa Scholza opýtal, prečo sa doteraz táto politika neprehodnotila.

 

Scholz: „Teraz sa veľa diskutovalo o tom, čo sa dá urobiť. Najviac sa mi páči návrh, aby sa touto otázkou zaoberali občianske rady. Myslím si, že to nie je zlé“.

 

Toto je absurdná odpoveď – lebo len objektívne súdne procesy môžu viníkov korona politiky dostať za mreže!

 

A kancelár sa teraz dáva ako úbohé neviniatko, a či hlúpučké dieťa, ktoré vraj nerozumie, prečo tam bolo niekoľko nesprávnych rozhodnutí.

 

Veď predsa on sám je spoluviníkom takých rozhodnutí a dokonca aj veľkým viníkom – chcel spolu s gaunerom Lauterbachom za každú cenu presadiť povinné očkovanie a hľadal podporu v Bundestagu a prehováral poslancov, aby získal dostatočný počet hlasov na odsúhlasenie zákona o povinnom očkovaní! 

Prekazil to viceprezident Bundestagu Kubicki, sám veľký odporca korona-politiky, ktorý dostal na svoju stranu dostatočný počet poslancov a zákon nebol odhlasovaný.

 

A ak vraj nerozumel prečo tam boli nesprávne rozhodnutia, tak ako kancelár mal najvyššiu moc, aby to mohol ovplyvniť, aby to tak nebolo.

 

Jeho terajšie výhovorky sú len hanebnými klamstvami a ani teraz nerobí nič pre to, aby sa rozbehli vyšetrovania zodpovedných za katastrofálnu politiku korony – ale potom by na lavici obžalovaných museli okrem mnohých dalších sedieť aj on, spolu s ministrom Lauterbachom.