Je SPD „pomocnou organizáciou“ prekvitajúceho islamizmu v Nemecku? Brutálna výpoveď šéfky SPD o atentáte v Solingene to naznačuje: „No a čo, už sa to stalo....“

27.08.2024 11:17

Pre Saskiu Eskens šéfku SPD je situácia po hroznom islamistickom zločine v Solingene celkom jednoduchá. V televízii k tomu povedala: „Nemyslím si, že by sa z tohto konkrétneho útoku dalo veľa poučiť, pretože páchateľ zjavne nebol polícii známy, a preto nebol sledovaný."

 

To je samozrejme inakšie,vedelo sa o ňom a mal byť už dávno z Nemecka vyhodený!

Nepoučila sa Eskens z toho veľa? Tak potom je oveľa menej učenlivá, ako najhlúpejší žiak! Príležitostí na to mala viac ako dosť – veď islamizmus už v Nemecku, kde sa mu to ľahko robí, vraždí už celé roky!

 

Ak sa ani z tejto trojitej vraždy šéfka SPD nič nenaučila,tak potom to pravdepodobne pre ňu znamená, že v boji proti islamistickému teroru nie je potrebné žiadne špeciálne úsilie. A tak treba oveľa viac ničiť AfD – to predsa ničí SPD, a to Eskens nedovolí!

 

Tejto Eskens sa treba báť! A to ešte o to viac, lebo v ARD povedala niečo, čo ju vyslovene robí „ochrankyňou“ islamistických teroristov:

"Nemali by sme sa vzdať našej slobody v prospech bezpečnosti, a to neurobíme!"

 

Odkaz Eskens príbuzným solingenských obetí znie – a viac cynizmu je sotva možné: Práve sa to stalo – no a?

 

Príbuzní mŕtvych a ťažko zranených v Solingene sa musia cítiť zosmiešňovaní a vysmievani týmto vyhlásením najvyššej sociálnej demokratky.

 

Rovnako ako mnohí iní politici z ľavicovo-zeleného spektra, Eskens stále neuznala, že politika „kultúry privítania“ už dávno výrazne zlyhala. Každý, kto tvrdí, že po Solingene či Mannheime sa nemusí nič meniť, musí byť ideologicky totálne slepý. A takí politici nemajú v demokracii čo hľadať.

 

Predovšetkým zeleno-ľavicoví politici  musia verejne priznať, že blahosklonná viera v „obohatenie“ Nemecka  „kultúrou“ utečencov bola nielen obrovská chyba, ale „vražedný“ akt, za ktorý platia občania množstvom vlastnej krvi.

 

To je dôvod, prečo veci nemôžu, nie, nemali by pokračovať ako predtým. Poučenie je zrejmé.

 

Preto vláda Nemecka:

 

Zastavte nelegálnu migráciu: Nemecko je naďalej magnetom pre ľudí, ktorí nehľadajú ochranu pred vojnou alebo prenasledovaním, ale lepší život a mnohí z nich ľahké vraždenie a znásilňovanie. Pomôcť môžu len prísnejšie hraničné kontroly a odmietanie na hraniciach.

 

Učte sa od Dánov: Tam musí väčšina žiadateľov o azyl ísť do zberných táborov, kým sa nerozhodne o ich žiadosti o azyl. Ak to odmietnu, budú deportovaní.

 

Robte deportácie vo veľkom meradle“: Je najvyšší čas, aby kancelár Olaf Scholz nadviazal na svoje oznámenie z minulého roka.

 

Deportačná väzba: Každý, kto nemá právo zostať, musí byť vzatý do väzby. Solingenský atentátnik nie je prvým vrahom, ktorý sa dokázal ľahko vyhnúť deportácii.

 

Nepotláčajte nepríjemné pravdy: 15 percent cudzincov, ktorí žijú v Nemecku, je zodpovedných za 35 percent všetkých násilných trestných činov. To znamená: čím vyššia je nekontrolovaná imigrácia, tým väčšia je hrozba pre bezpečnosť a poriadok.