Hillary Clinton: Ukrajina musí v každom prípade prejsť do ofenzívy, aby Biden vyhral voľby

04.07.2024 14:43

„Obeťou“ dvoch - medzičasom svetoznámych - ruských politických vtipkárov sa v tomto prípade stala Hillary Clinton. Vovan a Lexus jej zatelefonovali a Hillary bola presvedčená, že sa rozpráva s Petrom Porošenkom a otvorene mu povedala, že Ukrajina potrebuje spustiť ofenzívu, aby pomohla Bidenovi vyhrať prezidentské voľby v USA. A povedala im ešte aj iné zaujímavé veci.

 

Clinton tak len potvrdila „ruskú propagandu“ a či inakšie povedané – sama ju šírila.

 

Clinton okrem iného im veľmi otvorene povedala, že znovuzvolenie Joea Bidena závisí od úspechu Ukrajiny na bojisku:

„Ukrajina by si mala nielen udržať svoje súčasné pozície, ale aj prejsť do ofenzívy a potom samozrejme veľa ľudí v našej krajine urobí všetko pre znovuzvolenie prezidenta Bidena. Ukrajin by tak aj vyslala silný odkaz zvyšku sveta.“

 

To je niečo, čo sa na Západe často označuje ako „ruská propaganda“, pretože to, že vláda USA neustále posiela peniaze a zbrane na Ukrajinu, určite do značnej miery súvisí s predvolebnou kampaňou v USA.

Bidenov tím si nemôže dovoliť, aby Ukrajina utrpela pred voľbami jasnú porážku, a potrebuje úspechy na Ukrajine. Ak v dôsledku toho nezmyselne zomierajú desaťtisíce ukrajinských vojakov, nie je to pre amerických Demokratov žiadny problém. Ide im len o to, aby sa aj naďalej udržali pri moci.

 

A Clinton to teraz povedala Vovanovi a Lexusovi celkom otvorene, takže o „ruskej propagande“ nemôže byť ani reči.

Treba povedať, že títo dvaja ruskí vtipkári zverejňujú svoje špeciálne telefonáty s niekoľkotýždňovým oneskorením, čo znamená, že telefonát s Hillary Clinton sa odohral ešte pred televíznou debatou Bidena s Trumpom.,

 

Donald Trump je traumou a aj červenou plachtou pre Hillary Clinton, odkedy proti nej vyhral v roku 2016 prezidentské voľby. Takže vtipkári v telefonáte neustále vyzdvihovali Trumpa v nádeji, že z Clinton dostanú niečo zaujímavé. A neboli sklamaní, keďže Trumpa neprekvapivo označila za „veľmi nebezpečného muža“.

 

Keď jej údajný Porošenko navrhol, že Ukrajina by mohla pomôcť nájsť niečo proti Trumpovi, tak Clinton bola týmto nápadom nadšená a povedala:

„Čokoľvek vhodné do boja proti nemu. Som rozhodne za."

 

V USA je toto ale nezákonné. Pamätáme si, ako americkí Demokrati štyri roky obviňovali Trumpa zo zahraničnej podpory vo voľbách, čo je v USA nezákonné. Demokrati, konkrétne predvolebný tím Hillary, obvinil Trumpa počas predvolebnej kampane v roku 2016 a v nasledujúcich štyroch rokoch, že v roku 2016 dostal z Ruska informácie o Clinton, ktoré jej mali poškodiť. Kvôli tomuto takzvanému „Russiagate“ bol na tento prípad nasadený dokonca špeciálny vyšetrovateľ, ale vo svojej správe musel priznať, že na obvineniach voči Trumpovi nie je nič pravdy.

 

Teraz Clinton v telefonáte s údajným Porošenkom urobila presne to, z čoho Trumpa neoprávnene obvinila, a síce požiadala o ovplyvnenie predvolebnej kampane v USA zásahom zo zahraničia.

 

Verí ešte niekto „demokracii“ amerických Demokratov ?