Gates financoval miliónmi experimenty s biologickými zbraňami s použitím vtáčej chrípky pre jej šírenie na ľudí

10.08.2024 22:21

Spoluzakladateľ Microsoftu Bill Gates investoval milióny dolárov do experimentov s biologickými zbraňami zameranými na manipuláciu s vtáčou chrípkou, aby infikovala cicavce a rozšírila sa medzi ľudí.

 

Gatesova nadácia dala 9,5 milióna dolárov Univerzite Wisconsin-Madison a vedúcemu výskumníkovi Yoshihirovi Kawaokovi. Z toho sa financovali experimenty, pri ktorých sa modifikovali vírusy vtáčej chrípky typu H5N1 tak, aby prednostne rozpoznávali receptory ľudského typu a rýchlo sa rozšírili na cicavce.

 

O Gatesovej úlohe v týchto experimentoch informoval svetoznámy kardiológ Dr. Peter McCullough.

V príspevku na X McCullough o tom o.i.napísal:

 

„Peniaze Gatesovej nadácie sa použili aj na projekt, ktorý viedli Yoshihiro Kawaoka a Ron Fouchier (predtým upravili H5N1 tak, aby sa vo vzduchu prenášal fretkám v Erasmus Medical Center), kde obaja poskytli ďalšie mutácie potrebné v egyptských vírusoch H5N1 na vytvorenie variantov, ktoré by sa ľahko prenášali na cicavce

 

To naznačuje, že Gatesova nadácia financovala aktivity podobné bioterorizmu pomocou H5N1, čím poskytla plány pre iných nebezpečných aktérov, ktorí sa snažia vytvoriť biologickú zbraň."

 

„V roku 2006 Kawaoka a jeho kolega Taisuke Horimoto publikovali štúdiu zameranú na vývoj nových „vakcín“ proti vírusu chrípky H5N1,“

uvádza Natural News.

 

V tom čase sa už robila aktívna (lživá) propaganda strašenia más vírusom H5N1, ktorá však na rozdiel k tomu, čo sa  nedávno dialo pri korone, takmer celkom stroskotala.

 

Kawaoka a Horimoto vo svojej štúdii z roku 2006 ale varovali, že „v blízkej budúcnosti sa môže objaviť nová pandémia chrípky“.

 

"Účinné vakcíny proti vírusu H5N1 sú preto naliehavo potrebné," dodali.

 

Samozrejme, k pandémii H5N1 nikdy nedošlo a teraz to skúšajú znova. Milióny údajne infikovaných vtákov v celej Amerike a mimo nej už boli zabité.

 

 

 

Gatesova nadácia medzitým dáva obrovské množstvo peňazí do ďalšieho výskumu vírusu H5N1, ktorého cieľom je vhodne zlepšiť jeho prenosnosť na ľudí, ktorá predtým bola málo efektívna.

 

Podľa UW-Madison je Gatesov päťročný grant zameraný na identifikáciu špecifických vírusových „mutácií“. Podľa univerzity chce Gates vedieť, ako by tieto mutácie mohli slúžiť ako systém včasného varovania pre potenciálne pandemické chrípkové vírusy.

 

"Včasný zásah je rozhodujúci pre kontrolu prepuknutia vírusu chrípky. Ale aby sme mohli zasiahnuť, spoliehame sa na skoré rozpoznanie pandemického potenciálu vznikajúcich chrípkových vírusov," povedal Kawaoka.

 

Ak však experimenty s biologickými zbraňami môžu spustiť „mutáciu“, spustí sa nová pandémia, uviedli vedci. Kawaoka a Horimoto sú údajne platení Gatesom, aby zistili, ako v takýchto vírusoch dochádza k „mutácii“.

 

A Gates veľmi obľubuje mutácie vírov – je možné nimi všeličo spôsobiť. Okrem iného sa dajú vhodne použiť na vyvolanie  paniky a následne ju intenzívne šíriť.

 

Gatesova nadácia tvrdí, že experimenty sa uskutočňujú tak, aby globalisti mohli vyvinúť systém včasného varovania, aby sa pripravili na globálne prepuknutie a pandémiu.

 

„Vylepšená schopnosť predpovedať, či má vírus pandemický potenciál, by bola neoceniteľným prínosom pre globálnu komunitu,“ dodal Kawaoka vo vyhlásení o výskume.

 

A samozrejme by nemali chýbať opakované tvrdenia o nevyhnutosti povinného očkovania, ako to bolo za vymyslenej korona-pandémie za posledné štyri roky – o to sa postará WHO.

 

    "Milióny životov by mohli byť zachránené, ak by sa intervenčné metódy - ako je sociálne dištancovanie, distribúcia antivírusov a vývoj/výroba vakcín - mohli zaviesť včas,"

tvrdí propagandisticky Gatesova nadácia.

 

A práve o to ide Gatesovi a WHO:

Gatesovi preto, aby mohol ešte výdatnejšie ryžovať miliardy a WHO zas preto, aby mala maximálnu kontrolu nad svetovou populáciou!