Elon Musk sa stal jedným z najväčších prívržencov Donalda Trumpa a teraz urobí všetko pre to, aby ešte viac zvýšil jeho popularitu

26.07.2024 23:26

Donald Trump bol potvrdený ako republikánsky prezidentský kandidát. Teraz všetko hovorí pre to, že jeho protivníčkou bude súčasná viceprezidentka USA Kamala Harris.  Donald Trump  sa preto už teraz vo svojej predvolebnej kampani zameriava na ňu so svojimi povestnými verbálnymi útokmi.

 

Nemecký mainstream ho za to kritizuje (práve oni si ho dovoľujú kritizovať - títo nehanební pokrytci a devótni sluhovia Demokratov, ktorí Trumpa celé roky len difamujú, dehonestujú a vymýšľajú o ňom bohapusté klamstvá):

 

„O svojej potenciálnej konkurentke, o jej vzhľade a dokonca aj o jej smiechu hovorí veci, ktoré by vyvolali škandál na nemeckej politickej scéne, ak by niečo také hovoril nemecký politik.

 

Jeho nový spojenec a spolumajiteľ X Elon Musk ide niekedy v tomto smere ešte ďalej ako samotný Donald Trump.

 

Elon Musk používa X ako hlásnu trúbu, a to veľmi nefiltrovaným spôsobom a zverejňuje čokoľvek, čo ho napadne. Teraz takmer neustále ospevuje Trumpa a vychaľuje ho až do neba.

 

Donalda Trumpa považuje za neporovnateľne vhodnejšieho kandidáta na amerického prezidenta, ako je Kamala Harris.

 

V reakcii na vyhlásenie Joe Bidena o rezignácii napísal na Twitteri:

„Skutoční mocní sa zbavujú starej bábky v prospech novej, ktorá má väčšiu šancu oklamať verejnosť ako stará bábka. Obávajú sa veľmi ale Trumpa, pretože tento muž nie je bábka."

 

Musk komentuje aj oznámenie, že miliardár Alexander Soros verejne podporuje Kamalu Harris:

„A ďakujem Alexandrovi Sorosovi za to, že nás už nenecháva v tme, kto bude ďalšou bábkou, metafora bábky je taká priehľadná, ako je aj problematická.

 

Toľko z nemeckého mainstreamu, ktorý svoje chválospevy  pripravené na Bidena, teraz rýchlo prepracoval tak, aby boli aspoň trochu kompatibilné s profilom „osobnosti“ Harris.