Elon Musk: Dobre si to všetci pamätajte! Donald Trump je jedinou spásou americkej demokracie!

30.09.2024 20:48

Elon Musk v tweete podrobne vysvetľuje, prečo je víťazstvo Donalda Trumpa dôležité pre Spojené štáty a najmä pre americkú demokraciu. Víťazstvo Kamaly Harris by premenilo posledné swingové štáty na demokratické pevnosti v dôsledku masovej imigrácie a rozsiahlej naturalizácie.

 

Podľa Muska víťazstvo Kamaly Harris v prezidentských voľbách by znamenalo koniec demokracie (akokoľvek je chybná) v Spojených štátoch. Kvôli masovej imigrácii podporovanej Demokratmi a liberálnemu udeľovaniu občianstva by sa mohli posledné swingové štáty dostať do rúk Demokratov. To by v podstate upevnilo politickú moc Demokratickej strany na federálnej úrovni a premenilo Spojené štáty na štát jednej strany.

 

Len veľmi málo Američanov si uvedomuje, že ak nebude zvolený Trump, tak budú to posledné voľby. Zďaleka nie je on hrozbou pre demokraciu, ako tvrdia Demokrati, ale práve on je jediná môžnosť, ako ju zachrániť!

 

Musk hovorí ďalej:

 

„Dovoľte mi to vysvetliť. Ak sa čo i len 1 z 20 nelegálnych prisťahovalcov ročne stane občanom  USA - čo Demokrati presadzujú tak rýchlo, ako je to možné – boli by to asi 2 milióny nových legálnych voličov za štyri roky.

 

Rozpätie hlasov, ktoré v swingových štátoch rozhodujú pri voľbách o víťazstve a porážke je často menej ako 20 000 hlasov. To znamená, že ak bude „demokratická“ strana úspešná, už nebudú žiadne swingové štáty!! !

 

Administratíva Biden/Harris navyše transportuje „žiadateľov o azyl“, ktorí urýchlene dostávajú občianstvo, priamo do štátov ako Pensylvánia, Ohio, Wisconsin a Arizona.

Je to pre Demokratov istý spôsob, ako vyhrať akékoľvek voľby.

 

Amerika sa potom stane štátom jednej strany a demokracia skončí. Jedinými „voľbami“ budú primárky Demokratickej strany.

Stalo sa to už pred mnohými rokmi v Kalifornii po amnestii v roku 1986.

 

Jediná vec, ktorá zachraňuje Kaliforniu pred extrémnym socializmom a represívnou vládnou politikou, je to, že ľudia môžu opustiť Kaliforniu a stále zostať v Amerike. Akonáhle je celá krajina pod kontrolou jednej strany, niet úniku.

 

Celá Amerika potom bude ako nočná mora v centre San Francisca.“

 

Je to veľmi výrazné a pôsobivé varovanie od miliardára, ktorý nedávno stiahol časť svojho biznisu z Kalifornie, pretože tam už nechcel podporovať ľavicovú politiku.