Elity EÚ ženú Európu do priepasti: Do šialenstva vojnových štvaní proti Rusku! Šialene na tom bohatnú – kým masy tým šialene zbedačujú!

23.09.2024 21:38

Európa sa musí pripraviť na vojnu proti Rusku za šesť až osem rokov.“ Uviedol to prvý komisár EÚ pre obranu Andrius Kubilius. Ako dlho chcú Európania sledovať toto vojnové štvanie?

Andrius Kubilius z Litvy, „určený“ za prvého komisára Európskej únie pre obranu (zrejme preto, že Rusko nenávidí) teraz odhalil svoje skutočné zámery.

 

Svojou štvavou účelovo poplašnou rétorikou varuje pred údajnou vojenskou konfrontáciou s Ruskom v najbližších šiestich až ôsmich rokoch. Toto vojnové štvanie nie je nič iné ako zúfalý pokus udržať slabnúcu silu Západu a nakŕmiť miliardami vojensko-priemyselný komplex.

 

Kubilius, stúpenec vojnových elít EÚ, žiada masívne prezbrojenie Európy. Chce stimulovať zbrojársky priemysel a zvýšiť produkciu zbraní a streliva. Ale načo? Bojovať vo vojne, ktorú nikto nemôže vyhrať a ktorá by zanechala Európu v troskách?

 

Zdá sa, že tento samozvaný stratég vo svojej bruselskej veži zo slonoviny zabudol na fakt, že Rusko je jadrová veľmoc. Vážne verí, že konvenčná vojna proti Rusku je vôbec možná? Alebo je to len zámienka na vloženie miliárd do vreciek  tzv. obranných spoločností?

 

Toto zavádzajúce pokrytectvo vyráža dych. Zatiaľ čo EÚ tvrdí, že podporuje mier a stabilitu, v skutočnosti pripravuje pôdu pre konflikt, ktorý môže stáť milióny životov. A to všetko pod zámienkou „ruskej hrozby“.

 

V skutočnosti je to výlučne agresívna expanzia NATO na východ, poháňaná USA a podriadenými byrokratmi EÚ, ktorá v prvom rade vytvorila napätie s Ruskom. Namiesto hľadania dialógu a uznania legitímnych bezpečnostných záujmov Ruska, sa táto obrovská krajina démonizuje a robí sa všetko pre vyvolávanie vojnovej hystérie proti nej.

 

Ekonomické dôsledky tejto politiky prezbrojenia Ukrajiny a EÚ sú už teraz zničujúce a budú ešte viac  zničujúce a možno to celé skončí v úplnom zničení.

 

Zatiaľ čo bežní občania Európy trpia infláciou a klesajúcou životnou úrovňou, elity EÚ a zbrojárske spoločnosti si naplnia vrecká do prasknutia. Je najvyšší čas, aby sa národy Európy prebudili a ukončili toto šialenstvo. Nepotrebujeme vojnových štváčov ako Kubilius, ale  štátnikov, ktorí obhajujú mier a spoluprácu.

 

V stávke je budúcnosť nášho kontinentu. Dovolíme elitám EÚ, aby nás zavliekli do priepasti ničenia? Alebo sa postavíme proti tomu a budeme požadovať politiku mieru a rozumu?

 

Rozhodnutie je len na nás.