Ďalšia rana pre totálne skorumpovaný systém Demokratov: Demokrat Kennedy Jr. aktívne podporí vo volebnom boji Republikána Trumpa! Zbabelá Harris s ním odmietla rozhovor!

25.08.2024 15:10

Kennedyovci majú hlboké korene v Demokratickej strane. Skutočnosť, že Robert F. Kennedy Jr. teraz stojí na strane Donalda Trumpa, bola obrovská rana aj pre jeho vlastnú rodinu, a samozrejme predovšetkým pre  Demokratov. Trump zhromažďuje čoraz viac kritikov skorumpovaného Bidenovho systému a buduje zaujímavý tím.

 

Nedávné spoločné vystúpenie Donalda J. Trumpa a Roberta F. Kennedyho Jr. vyvolalo otrasy v politickom establishmente Spojených štátov a veľké nadšenie Republikánov.

 

O to viac je tento fakt pre Demokratov nepríjemný, lebo Kennedy Jr. má veľké sympatie u mnohých občanocv USA, ako aj u značnej časti ľudí z bázy Demokratov a jeho verejne ohlásené spojenectvo s Trumpom spôsobí, že mnoho z nich dá svoj hlas Trumpovi.

 

A bude ich ešte viac, lebo veľký dojem na nich urobilo  vyhlásenie Trumpa, že chce kontroverzného právnika Kennedyho Juniora - ktorý bol v období korony aj  jedným  z najvýznamnejších predstaviteľov odboja proti korona politike Bidena - zaradiť do svojho vládneho tímu, ak bude opätovne zvolený za prezidenta USA.

 

Ak je Trump už považovaný za kritika Deep State a politického establishmentu v Spojených štátoch, o to viac to platí o R.F.Kennedy Juniorovi. Dlhoročný environmentálny právnik je aj veľkým odporcom  Big Pharma a kritikom potravinárskemu priemyslu.

 

Spoluprácou ľavicovo-liberálneho Kennedyho a konzervatívneho Trumpa vzniká v americkom politickom systéme nový „cross front“.

 

Kennedyho slogan „Make America Healthy Again“ by mohol naznačovať, že Trump ho menuje do ministerstva zdravotníctva a sociálnych služieb.

Možnosťou je aj ministerstvo pôdohospodárstva, najmä preto, že aj RFK Junior sa zaviazal chrániť malých farmárov.

 

„Demokrati sa stali stranou vojny, cenzúry, korupcie, veľkých farmaceutických spoločností, veľkých technológií, agrobiznisu a veľkých peňazí, a chcú opustiť demokraciu zrušením primárok, aby zabránili kognitívnemu úpadku úradujúceho prezidenta,“ obvinil svoju stranu Kennedy.

 

„Pred mnohými mesiacmi som sľúbil americkému ľudu, že ak sa stanem spoilerom, odstúpim z volebných pretekov. Už neverím, že mám reálnu šancu vyhrať tvárou v tvár tejto neúprosnej, systematickej cenzúre, ktorú nastolila Bidenova vláda.

 

Preto svoju kandidatúru pozastavím, no ona neskončí. Zostanem na hlasovacom lístku a ľudia ma môžu voliť aj naďalej. Nie však vo všetkých štátoch. Stiahnem svoje meno v asi 10 swingových štátoch, kde by moja prítomnosť nepomohla. Podporujem tak Donalda Trumpa,“ oznámil RFK Junior.

 

Týmto chce Kennedy poskytnúť Trumpovi potrebné volebné hlasy, ktoré mu pomôžu poraziť Kamalu Harris.

Kennedy tiež uviedol, že v mnohých ďalších kľúčových otázkach je na rovnakej vlnovej dĺžke ako Trump. Chcel sa porozprávať aj s Harris, no ona sa s ním odmietla rozprávať.

 

Tá dáma je oproti Kennedymu intelektuálna nula a keďže to sama dobre vie, tak sa dá rozumieť, prečo sa obávala rozhovoru s ním.

 

„Demokrati so mnou nechcú mať nič spoločné, Republikáni sú iní a hovoria so mnou otvorene," vyhlásil Kennedy.