Minister zahraničia Steinmeier mal hovorkyňu Palestínčanku, ktorá má blízko k šarii

13.12.2016 21:21

Nedávno odišla na vyššiu politickú funkciu v Berlíne. Islam preniká čoraz viac aj do vysokých politických úradov Nemecka. Že by nemecký minister už bol tajne prestúpil na túto čoraz populárnejšiu relígiu, ako to urobilo už množstvo Nemcov? Vôbec by ma to neprekvapilo, o.i. aj preto, že Steinmeier na Palestínčanke, svojej straníckej kolegyni zotrvával, akoby to bola jeho blízka rodina, napriek tomu, že ho viacerí politici žiadali, aby sa od nej dištancoval.

V tejto súvislosti ma teraz napadlo: Čo ak už aj naša Angela tajne prestúpila na islam? Napríklad pri jednej z jej návštev na Bospore a sám Erdogan jej mohol byť pritom jej „birmovným islamským otcom“.

Prezradím vám teraz, kto je táto mladá šarmantná, bývalá hovorkyňa nemeckého ministra, Savsan Chebli, ktorá sa stala štátnou tajomníčkou v novozvolenom berlínskom senáte (nedá sa vylúčiť, že nemá tajné islamistické poslanie - z môjho pohľadu je to veľmi pravdepodobné).

Pochádza z utečeneckej palestínskej rodiny. Narodila sa v Berlíne v roku 1978 ako jej dvanáste  dieťa. Jej rodičia nielenže nevedeli nemecky, ale ani nevedeli písať a čítať. Bola nadaná a v škole vynikala. Urobila rýchlu a závratnú politickú kariéru v SPD, kde vstúpila v roku 2001. Určite jej k tomu pomohlo aj to, že je veľmi atraktívnou ženou. Jej strana ju všade ukazovala ako príklad mimoriadne vydarenej integrácie.

Jej vstup do vysokej berlínskej politiky (berlínsky senát je adekvátny krajinským vládam v Nemecku a senátori sú na úrovni ministrov týchto vlád), však vyvolal aj nesúhlas viacerých politikov - tých rozumných a kritických.

Prečo také reakcie?

Obraz úspešnej, kompetentnej, peknej političky-migrantky, ako ju oficiálne všade predáva SPD,   má aj nápadné trhliny a hlavne jedna je veľmi nebezpečná. Nová štátna tajomníčka už viackrát, aj voči médiám, prejavila aroganciu, a to najmä vtedy, ak mala problémy s témou. Skrátka nie vždy pôsobí kompetentne. To je samozrejme dosť zlé, ale je tu ešte niečo oveľa horšie.

Aké presvedčenia a svetonázory nosí v hlave táto „ukážková“ SPD politička?

Vo Frankfurter Allgemeine Zeitung niečo z nich prezradila, a to čo povedala, mnoho Nemcov veľmi zarazilo. Podľa nej je islamské právo absolútne kompatibilné s nemeckou ústavou. To je klamstvo, alebo do neba volajúca hlúposť. Do islamského práva patrí aj šaria a neľudské tresty ako obesenie, odseknutie ruky či kameňovanie žien.

Ak nejaká nemecká politička, v tomto prípade konzervatívna moslimka, palestínskeho pôvodu, narodená v kresťanskej krajine, kde vyštudovala a prežila celý život, hlása verejne  takéto nezmysly a nepravdy, tak by mala byť okamžite zbavená všetkých politických úradov.  Jej prípad je zároveň dôkazom, akou nebezečnou a mozgy totálne ovládajúcou relígiou a aj politickou ideológiou je islam.

Tak to vidí napríklad aj CDU poslanec Bundestagu, Kai Wagner. Vyjadril to aj v liste Michaelovi Müllerovi - ktorý ako regierender Bürgermeister je zároveň aj šéfom berlínskeho senátu - kde ho žiadal aby ju okamžite odvolal z funkcie, lebo taká osoba škodí  mierovému spolunažívaniu občanov Berlína.

Na záver len toľko, že politickými štruktúrami Nemecka už teraz veľmi aktívne hýbe veľké množstvo moslimov a pribúda ich čoraz viac. Ak islam „obsadí“ a ovládne Nemecko, tak má v rukách aj Európu.

Erdogan je veľký vodca, to predsa uznáva aj Merkel. Všetkým ukazuje, čo treba robiť s odporcami a už aj hlása, že len turecká „demokracia“ je pravá demokracia.