Brutálne hromadné znásilnenie 25 ročnej v parižskej štvrti Montmartre ukazuje krátko pred otvorením olympiády neúčinnosť bezpečnostných opatrení

25.07.2024 20:06

Otvárací ceremoniál olympiády v Paríži je pred dverami a bezpečnostné opatrenia dosiahli historický rozmer. Na zaistenie bezpečnosti športovcov a návštevníkov je nasadených 45 000 policajtov a 18 000 vojakov s podporou najmodernejších technológií.

 

Tragická udalosť hromadného znásilnenia však ukazuje limity týchto opatrení.  

 

Krátko pred začiatkom olympijských hier v Paríži došlo v známej umeleckej štvrti Montmartre k znásilneniu. Na 25-ročnú Austrálčanku, ktorá prišla ako návštevníčka olympiády, v sobotu ráno zaútočilo päť mužov, ktorí ju následne znásilnili. 

 

Mladá žena po útoku vyhľadala úkryt v malej predajni kebabu na Boulevard de Clichy, ktorej majitelia po objavení úplne zmätenej a zranenej ženy zalarmovali políciu.

 

Podľa policajnej správy bola žena dezorientovaná a vnútorne nesmierne rozrušená a musela byť prevezená do nemocnice. Násilníci jej úplne roztrhali oblečenie a ukradli jej mobilný telefón. Parížska polícia v súčasnosti vyhodnocuje sledovacie kamery, aby identifikovala páchateľov. Prokuratúra potvrdila, že vyšetrovanie prebieha.

 

Tento prípad skupinového znásilnenia vrhá dlhý tieň na olympijské hry v Paríži. Hry majú byť oslavou športu a medzinárodného spoločenstva. Ale incidenty, ako je tento, ukazujú, že bezpečnosť účastníkov a návštevníkov musí byť najvyššou prioritou. Uvidí sa, aké opatrenia prijmú úrady, aby takýmto tragickým udalostiam počas olypiady zabránili.

 

Žiaľ, toto sú sprievodné efekty na diktátorsky nám nanútenej ceste do multikultúrnej, farebnej Európy.

 

Čo k sebe nepatrí elementárne a oddávna, nebude k sebe patriť ani pod nátlakom. Ľudia ako Merkel, Göring-Eckhardt, Faeser alebo Baerbock v Nemecku, ktorí žijú dobre chránení, pracujú na realizácii multikultúrneho príkazu globalistických elít.

 

Na verejnosti nechránení sa pohybujú obyčajní ľudia, z ktorých mnohí sa stanú obeťami kriminálnych násilníkov privolaných medzi nás ľuďmi ako Merkel a kompánia.

 

Ale túto podlú a nesvedomitú bandu utrpenie týchto obetí nezaujíma.