Brusel prská od zlosti: Maďarsko plánuje vízovú úľavu pre Rusov a Bielorusov

03.08.2024 16:52

Nemecký mainstream sa rozhorčuje:

„Vpustí Viktor Orbán ďalších ruských vrahov na územie EÚ, podobných ako bol ruský vrah v Tiergartene?“

 

A Brusel samozrejme tiež zdesene varuje a volá na poplach:

„Ruský tyran Putin by mohol čoskoro ľahko prepašovať ďalšieho vraha, typu Tiergarten do Európy – a teda do Nemecka! Môžu za to nové vízové ​​pravidlá od šéfa maďarskej vlády a priateľa Moskvy Viktora Orbána.

 

Orbán nedávno rozhodol, že víza by sa mali v Maďarsku vydávať rýchlejšie a jednoduchšie – okrem iného aj Rusom a Bielorusom. To by umožnilo občanom oboch krajín požiadať o takzvaný národný preukaz na prácu v Maďarsku. Mohli by sa tak ľahšie pohybovať v rámci EÚ.

 

To znamená, že ďalší ruský vrah by sa mohol dostať cez Maďarsko k nám a potom by bez väčšej námahy mohol byť aktívny hocikde v EÚ.“

 

Brusel je znepokojený a von der Leyen sa správa ako oheň a síru chrliaci drak. Jej poskok, Nemec Manfred Weber (EPP) v liste predsedovi Rady EÚ Charlesovi Michelovi varoval, že nariadenie naďarského premiéra  by mohlo vytvoriť „vážne medzery v EÚ aj pre špionážne aktivity“.

 

Vyhlásila to aj eurokomisárka pre vnútro Ylva Johansson.

Na X Johansson uviedla, že Rusko sa takto stane vážnou bezpečnostnou hrozbou priamo vo vnútri EÚ:

 

„Uľahčenie prístupu potenciálnych ruských špiónov a sabotérov do EÚ by podkopalo bezpečnosť nás všetkých a preto, ak Orbánov plán predstavuje pre nás riziko, tak budeme konať.“

 

Mainstream aj takto atakuje a difamuje v tejto súvislosti maďarského premiéra:

 

„Nebolo by to prvýkrát, čo Orbán urazil EÚ. Len v júli sa objavil v Moskve bez konzultácie s ostatnými členmi EÚ. Je jediným šéfom vlády v Európe, ktorý udržiava úzke vzťahy s Kremľom aj od brutálnej agresívnej vojny Ruska proti Ukrajine.“

 

Pritom Orbán nerobí vôbec nič zlé a odsúdeniahodné, len chce umožniť Európanom z Ruska a Bieloruska, ktorých Brusel diskriminuje, aby mohli s vízom prísť do Maďarska.

 

Ale ten istý mainstream celé roky hanebne mlčal k tomu, keď do EÚ prúdili, podporovaní Angelou Merkel, milióny ilegálnych migrantov a medzi nimi tisícky islamistických teroristov a utečencov, ktorí vraždili európskych občanov a znásilňovali európske ženy. A robia to aj naďalej.

 

 

A mainstream nielenže mlčal, ale ešte aj vychvaľoval kancelárku  za jej Willkommenskultur, ktorá spôsobila nesmierne veľa bôľu a utrpenia nemeckému národu!