Brusel Naordinoval národom EÚ Kolektívnu Agóniu! Prijali sme ju bez protestu

07.11.2017 16:37

Tzv. etablovaná politika Bruselu a Berlína nás dostala do slepej uličky a v našich hlavách vládne už len kolektívne pasívne ohlúpnutie. Je však našou veľkou hanbou, že sa nevieme kolektívne brániť a vzoprieť proti chaosu, ktorý vládne u nás a proti úpadku našej európskej kultúry, ako dôsledku kontraproduktívnej a nás ničiacej utečeneckej politiky EÚ.

Kam sa dostala EÚ dnes – a kde sa ešte ocitne – keď pravá ruka kancelárky, jej minister Altmaier pred niekoľkými dňami  vyhlásil (už sa to nedalo zamlčať – pískali o tom už aj vrabce na strechách - a tak to musel priznať):

“ Vláda nevie koľko kriminálnych utečencov, o ktorých bolo rozhodnuté, že majú byť vyhostení, sa nachádza v našej krajine.“

Toto je doznanie bankrotu utečeneckej politiky. Slovo Koľko môže znamenať 10 tisíc, ale aj 50 tisíc a či ešte viac. Vládu nikto neberie za to na zodpovednosť a napokon sa Altmaier nehanbil ešte doložiť:

„Vláda  však za to nie je zodpovedná, o to sa majú starať jednotlivé spolkové krajiny“.

Tie (niektoré) však kritizujú vládu, a tak sa zodpovednosť presúva hore dole. A vo výhľade nie je nijaké riešenie. Prichádzajú len ničnehovoriace slová: Musíme, budeme, mali by sme,.....

A to všetko si odnášajú obyčajní občbnia : kriminálni utešenci – medzi ktorými je kopa vraždeniachtivých islamistov  - vyvolávajú strachy medzi obyvateľstvom, lebo zneisťujú ľudí všade, na staniciach, vo vlakoch, v miestnej doprave, v parkoch, v nákupných centrách, na letiskách, ohrozujú ženy sexuálnymi atakmi, atď.......

Pred týždňom, cez víkend sa konali v niektorých nemeckých mestách veľké zábavne halloweenové oslavy a sprievody, inde zas ľudové sviatky. Spomeniem len dve z nich, kde to veľké skupiny mladých utečencov využili na to, aby robili niečo podobné ako počas pamätnej silvestrovskej noci v Koline. Napr. v Unne a Essene sexuálne obťažovali ženy a kradli, čo sa ukradnúť dalo. A to napriek veľkej policajnej prezencii. Žiadne mainstream média o tom neinformovali.

Konkrétne v Unne sa odohrávali masové bitky nožmi a palicami medzi veľkým skupinami azylantov a domácimi obyvateľmi, a to od piatku večera až do nedele. Vyžiadalo to veľké nasadenie policajných síl, ktoré prišli na 16. vozidlách. Podľa výpovedí svedkov konflikt vyprovokovali azylanti.

Unna len oslavovala tzv . Katharinnenkirmes in Unna 2017. Obľúbeny tradičný ľudový sviatok.

Už pred nejakým časom som sa rozprával s jedným kresťanským utečencom zo Sýrie. Ten mi povedal, že islamisti nemôžu vystáť takéto oslavy. Pre nich je to hriešne a nemravné, lebo sa pije alkohol a ženy sa tam správajú podľa nich nedôstojne a nehanebne.

Merkel dostala Nemcov do letargie (a nielen Nemcov), tých Nemcov, ktorí voľakedy masove protestovali vo veľkom proti všetkému, čo odmietali – proti vojne vo Vietname, proti americkej vojenskej prezencii v BRD, proti atómovým zbraniam........

Dnes pokorne a poslušne akceptujú čoraz silnejší vplyv islamu na Európu. Merkel buď nereaguje na akúkoľvek kritiku, alebo do zblbnutia opakuje, ako dobre sa majú všetci v Nemecku a že aj naďalej si všetci v Európe žijeme svoj spôsob života, čo je už dávno obrovská lož.

A skôr ako sa z kolektívne oblbnutia prebudíme, tak bude etnická prestavba a s ňou aj súvisiaca islamská, v Európe dokonaná.

Tu totiž nejde vôbec o integráciu utečencov, tá neexistuje. To je len klamlivá nálepka na fľaši iného obsahu, ako ho táto deklaruje  – ide o niečo celkom iné.

Ide o to, aby sa Európania integrovali a prispôsobili utečencom a aby postupne  z Európy vymizla naša kultúra a naša identita, lebo kto niečo také obhajuje, tak je pranierovaný ako rasista a extrémne pravicový populista.

Každý humánne zmýšľajúci Európan vie, že máme a musíme pomáhať skutočným utečencom, ale nie spôsobom, ako nám bol vnútený a nadiktovaný.