Arabka už nevydržala teror vo svojom rodinnom klane v Nemecku a ušla z neho: Cez svadobnú noc ma všetci muži znásilňovali! Moja rodina len vykráda túto krajinu, ktorá nás prijala!

14.10.2024 22:20

Nemecký štát povolil na svojom území najtemnejší stredovek – nevoľníčkou a poddanou (len jedna z mnohých podobných na pôde EÚ)v ňom je a či bola Latife Arab (43). Je najznámejšou odpadlíčkou a či utečenkyňou od teroru rodinného klanu v Nemecku. Za slobodu však platí neustálym strachom a vyhrážkami zo strany kriminálnych členov rodiny. V septembri ju zbili a poliali benzínom a zapálili – prežila však.

 

Kto je táto moslimská žena, ktorá tak odvážne vystúpila proti svojmu klanu?

 

V marci Latife Arab zverejnila podrobnosti zo svojho života:

 

Život nemá cenu – ak si žena v arabskom klane,

je názov knihy, ktorú napísala. Opisuje v nej, čo musela zažiť za 43 rokov v zločineckom rodinnom klane.

Záujem médií je veľký a medzinárodný. No jej skutočná identita, názov jej klanu a jej bydlisko zostávajú utajené.

 

Matka Latife sa narodila v Libanone. Počas občianskej vojny v 70. rokoch utiekla s rodinou do juhovýchodného Turecka. Vo veku 14 rokov sa vydala za svojho bratranca, Latifeovho otca. Latife bola ich prvé dieťa.

Vo veku piatich rokov odišla rodina s Latife s jej troma súrodencami do Nemecka. Od tejto chvíle zažívala násilie každý deň.

 

„Stačila jedna maličkosť, aby sme boli neskutočne bití. Môj otec vôbec nepoznal súcit. A nielen môj otec, ale aj moja mama,“ povedala v rozhovore pre RTL.

 

„Po príchode do Nemecka bol nemecký sociálny štát nami zneužívaný. Moja rodina sa rýchlo naučila, ako systém funguje: Čím viac detí, tým viac peňazí,“priznala bez okolkov pre médiá.

 

"Po nejakom čase sme boli už deviati súrodenci, moji rodičia dostávali od úradu len tak tisíce nemeckých mariek ako sociálnu pomoc a navyše nám úrad platil aj nájom a náklady na kúrenie.

A tak čoraz viac našich príbuzných prichádzalo do Nemecka žiadať o azyl. Všetky naše rodiny hodili sociálne dávky do jedného spoločného hrnca. Peniaze pomohli mojim príbuzným kúpiť nehnuteľnosť s bytovkou. Mala sedem bytov, do ktorých sa nasťahovali len rodinní príslušníci. Všetci sú na sociálnych dávkach a mesto prevzalo nájomné, hoci bývali vo vlastnom" povedala Latife pre médiá.

 

Vo veku 18 rokov bola donútená vydať sa za muža, ku ktorému nič necítila. Svadobná noc bola pre ňu strašný horor.

 

"V tú noc ma všetci znásilnili a urážali ma," rozprávala o tom v RTL.

 

 

Jej manžel bil a týral Latife takmer každý deň, hoci má s ním tri deti. Vo veku 28 rokov sa jej konečne podarilo z parúrov klanu újsť. Ale naďalej bola prenasledovaná a takmer ubitá na smrť.

 

„V roku 2015 ma napadli, chytili a dobitú ma nechali zomrieť v lese,“ hovorí Latife Arab.

 

Prežila len preto, že sa urobila mŕtvou – v tej domnienke ju tam jej rodinní vrahovia zanechali. Opakovane musí utekať do útulkov pre ženy. Ale rodina ju aj tam stále prenasleduje.

Na otázku médií, akú úlohu majú ženy v klanových rodinách, povedala:

„Varia. Idú nakupovať, ale len v sprievode brata. Kontrola nad ženami je extrémna. Pred svadobnými oslavami im povedia, koho môžu pozdraviť, vedľa koho si môžu sadnúť alebo s kým sa môžu porozprávať.“

 

V určitom okamihu sa jej však podarilo odtrhnúť od rodinnej štruktúry.

 

„Sloboda pre mňa znamená, že sa môžem rozhodnúť, kam pôjdem nakupovať a čo urobím svojim deťom na večeru, si oblečiem čo chcem ja, že nemusím nosiť šatku a že sa môžem sama rozhodnúť, s ktorými ľuďmi sa budem rozprávať,“ pokračuje ďalej.

 

 

V rozhovore opisuje, čo si o nej klan myslí: „Pre nich som zradkyňa. Nie som ich hodná. Moja matka by povedala to, čo mi vždy hovorila, keď som urobila niečo podľa nej zlé:

„Mala by si byť zabitá a zahrabaná na cintoríne neveriacich.“

 

Mentálne teraz už väčšinu z toho potlačila. Žije krásny život, má skvelé deti a nového partnera, ktorý ju miluje.

 

„Dostala som sa do bodu, keď niekedy už dokážem prespať celú noc, Ale fyzicky stále nie som v poriadku. Mám po tele veľa jaziev. A stále mám bolesti a dlhodobé následky kvôli bitiu, takže musím pravidelne chodiť k lekárovi.“

 

 

A toto všetko Nemecko dovolí – z toho jednoznačne vyplýva, že čím viac moslimov a ich klanov bude v Nemecku, tým viac sa blíži  epocha, keď  bude v krajine vládnuť šaria.