Aj v tomto prípade boli v Nemecku vrahovia z Afganistanu! Manželia beštiálne zavraždili svoju 15 ročnú dcéru

18.06.2024 22:14

Dievča ležalo mŕtve na brehu Rýna vo Wormse. Jeho matka priviedla políciu na stopu. Vyšetrovatelia teraz vzali do väzby dvoch podozrivých. Sú to obaja rodičia!

15 ročné dievča našli v pondelok večer na rampe NATO vo Worms-Rheindürkheime.

Kriminálna polícia z Mainzu teraz vyšetruje 39 ročného otca dievčaťa a aj jej aj 34 ročnú matku. Všetci traja pochádzajú z Afganistanu.

Matka sa v pondelok popoludní prihlásila na polícii v meste Pirmasens v Porýní-Falcku. Uviedla, že jej dcéra mohla byť zabitá v sobotu večer na brehu Rýna vo Wormse. Ako podozrivého páchateľa označila svojho manžela.

 

Policajti dievča našli okolo 18:00. Ležala mŕtva na brehu rieky.

Kým kriminalisti miesto stále skúmali, vyšetrovatelia vzali otca dievčaťa do vyšetrovacej väzby. Zaistili aj jeho auto. V Mainzi prebieha forenzné vyšetrovanie.

Muž pravdepodobne viezol svoju dcéru približne 120 kilometrov od rodinného domu v meste Pirmasens neďaleko hraníc Francúzska až do Wormsu.

 

Žena počas výsluchu vzbudila podozrenie vyšetrovateľov na základe svojich výpovedí,  že je tiež spoluvinná na smrti dcéry.

 

"Obaja podozriví sú momentálne v cele policajného zaistenia," potvrdila polícia v utorok dopoludnia.

Zlom nastal popoludní: vyšetrujúci sudca okresného súdu v Mainzi poslal matku a otca do väzby – pre silné podozrenie z prečinu usmrtenia. Rodičia mŕtveho dievčaťa boli umiestnení v dvoch rôznych nápravnovýchovných zariadeniach.

 

Podľa sudcu existuje opávnené podozrenie, že rodičia sa rozhodli zabiť svoju dcéru, pretože nesúhlasili s jej životným štýlom, ktorý sa orientoval na západné kresťanské hodnoty.