Moja pravda je ako Slnko, nik ju nevyhasí ani noviny Pravda! Nikdy!

02.02.2018 12:35

Toto je otvorený list novinàm Pravda, ktoré mi stiahli 1.febr. z titulky blog – ktorý je tiež tu na webe – 1. febr.

A Pravda následne celkom vymazala tento blog z 2. febr. po 40. minútach. A to bez akejkolvek reakcie smerom ku mne a doteraz sa k tomu nevyjadrili – ani

šéfredakcia, ktorú som o to žiadal. Je to absolútne nedemokratická cenzúra,

Je to o to odsúdeniahodnejšie, že som urobil veľa pre SR, o.i. aj pre jej publicistiku i pre slovenský žurnalizmus. A robím to desaťročia. Som človekom slobody -Pravda podľa všetkého má od nej ďaleko a mala by sa premenovať, lebo jej názov sa niekedy nezhoduje s jej konaním.

 

Nasleduje vymazaný blog, s názvom ako je hore:

 

Je nehanebnou cenzúrou, že môj včerajší blog o Výzve nemeckých žien bol stiahnutý. Tým ste ale „vážení“ z vašej Pravdy spustili skutočnú lavínu. To ste naozaj nemali robiť – nehovoriac o tom, ze nikto z vás sa mi neozval a ma neinformoval o tom. Kedže už dlhšiu dobu so mnou nekomunikujete a neodpovedáte, tak dole je niekoľko mojich mailov vám, ktoré ostali bez vašej reakcie.

Priatelia blogeri, moji čitatelia a všetci, ktori stojíte za PRAVDOU, ktorú JA hlásam, nenechajte si toto páčiť a reagujte. Podporte moju PRAVDU, ktorá je aj vašou.

Na tomto mieste žiadam – keďže administrátori so mnou nekomunikuju a najnovšie už ani p. Niton, ich šéf (svojho času mi napísal, že si váži toho, že blogujem na Pravde) -  vysvetlenie od šéfredakcie a najmä vysvetlenie od zástupcu, p. Čaploviča (možno si na mňa spomenie - pred mnohými rokmi sme spolu komunikovali).

 

Teraz k lavíne

 

Posielem tento vyhodený blog na x adries v SR. Určite aj na ministerstvá, ÚVSR, politikom, žurnalistom, vysokým školám, politickým stranám, a na množstvo ďalších adresátov – odtiaľ sa bude posielať ďalej a ďalej.

Aj tieto riadky, ktoré píšem teraz, budem publikovať na mojich niektorých platformách.

Umlčať ma chceli už SME, HN, Parl. Listy, DennikN, Idnes, a ďalšie plátky bez chrbtovej kosti a bez novinárskej hrdosti. Niektoré z nich ma chceli dokonca angažovať, aby som písal pre ne, podľa ich nôty.

Pochopte vy v Pravde, ja som ako stohlavý drak a tento blog je už preložený napr. aj do katalánčiny a je v Barcelone, je už aj vo Švédsku, Paríži, Bordeaux, v Holandsku, v........, a dokonca aj v Argentíne. Nik ho neumlčí – budú ho čítať státisíce!

A tí Slováci, ktorí chcú a ktorí si ctia to, čo hovorím a píšem, vedia dobre, kde si ma najdu, aj keby som nebol v Pravde - a tam píšem necenzúrovane a aj tvrdé PRAVDY. Mám rôzne mená a rôzne možnosti písania a pomáha mi veľa ľudí.  

Slováci, tí ktorí si ctíte skutočnú pravdu a máte charakter, zobuďte sa, straste zo seba strach a stante sa  sami sebou. Pýtajte sa tejto Pravdy,ktorú čítate – PREČO tak úboho a zbabelo stiahla môj blog – Moje slová sú ako hviezdy – nikdy nezaniknú a ľudia, ktorí veria mojej Pravde, pôjdu vždy za mojimi slovami – citia z nich silu, úprimnosť a hlboké poznanie.

Mnohí si ma už chceli „kúpiť“ – ale neexistuje suma, za ktorú by som sa zapredal a tým aj moju PRAVDU!

 

Dostal som zo SR už viacero reakcií na úbohosť aktu odstránenia môjo blogu.

A priam symbolicky k tomu mi o.i. prišli zo SR aj tieto riadky:

 

1. Feb. um 22:33

Vážený pán Roman Bednár,


ďakujem za Vaše krásne želanie do roku 2018. Pozdrav pánovi P…….. som odovzdal hneď na tretí deň, spôsobil prekvapenie a radosť. Občas sa s stretneme.
To že niektorí by Vás najradšej umlčali nie je podľa môjho názoru žiadna náhoda. Je zarážajúce koľko štátnych príslušníkov SR má v sebe hnev a zlobu, ale hlavne nenávisť k slovenskej štátnosti. Veľmi vytrvalo dokážu hlásať klamstvo za účelom manipulácie (slnko pre nich vychádza na západe a ruské hranice sa približujú k americkým základniam). Veľa týchto  ľudí pôsobí aj v slovenskej politike a ešte viac v tzv. mienkotvorných médiách. Väčšinou sa tvária ako demokrati, humanisti a dobromyseľní ľudia, v skutočnosti však nedokážu zakryť svoje proti sociálne črty a nemajú žiadne svedomie.
Je tak veľa tém a otázok o ktorých by som s Vami rád podiskutoval, aj keď sa obávam že nie som dostatočne fundovaný partner na diskusiu. To je aj dôvod prečo odpisujem tak neskoro. Hľadal som spôsob ako to čo najstručnejšie vyjadriť.

Ak by ste mal cestu na Slovensko, moje skromné podmienky sú Vám k dispozícii. Váš názor, vaše skúsenosti, vzdelanosť, múdrosť a tvorivosť si veľmi vážim. Vaša kniha SLOVENSKO V EURÓPE 21. STOROČIA, by mala byť povinným čítaním pre všetkých slovenských politikov, ale aj bežných občanov.
Obávam sa a nie som sám, že naša štátnosť neprežije, na jej ceste je veľa „časovaných a nášľapných mín“, veľa dravcov, ktorý na ňu číhajú.   
S pozdravom ……………
 
P.S. Link na Nitriansku deklaráciu:
https://www.nitrianskadeklaracia.sk/

 

--------

Letí tam dnes môj odkaz (mám v Nitre veľa priaznivcov):

 

Ďakujem Ti Nitra,

moja milá,

srdcu drahá Nitra –

už veľa,

tak preveľa

Si mi dala

Do môjho

Slovenského VNÚTRA,

plápolá z toho v ňom

už dávno večná VATRA!

-------------------------------

„Komunikacia“ s admin., ktorá žiadnou nebola – prestala z ich strany:

 

An:MNiton@pravda.sk

19. Jan. um 11:27

zdravim, p. Niton

 

kedze ste mi sam napisali, ze maily, ktore pisem administratorom, resp. chcem reagovat na ich maily,

sa "niekde stratia" a ich nedostavaju, tak musi predsa existovat z vasej strany nejake riesenie, ktore mi ponuknete, aby som mal dostup k administratorom. Zrejme som  jediny, koho maily administr. nedostavaju

Dakujem.

 

R.B.

 

------

31. Jan. um 14:19

Dobry den p. Niton,

 na mail ktory je dole - z 19.1. som od Vas nedostal dosial ziadnu odpoved!

Opat sa Vas pytam ako mam komunikovat s administratormi, ked na moje maily nikdy  neodpovedaju???????

 

Aj dnes som im dvakrat poslal tento mail a neprisla mi ziadna odpoved:

 

Roman Bednar

An:Administrator Blogu

31. Jan. um 10:43

Dobry den,

chcel som si dnes precitat posledny blog od pana ………….

ktory tam 29.1.18

A uz tam nie je, jednoducho "zmizol".

Nie je to po prvy raz, co niektore jeho blogy  "zmiznu"

Preco? Z akeho dovodu.

Dakujem  za objasnenie.

R.Bednar